GO-Classic 2016: fietsen voor goede doelen.

De GO-Classic zal dit jaar op zaterdag 10 september 2016 verreden worden. U kunt deelnemen aan een van de drie uitgezette ritten: de korte route heeft een afstand van 70 km, de lange route meet 115 km en voor de echte liefhebbers is er een langere route van 150 km. Deze lange route loopt voor een deel ook over de kop van Schouwen-Duiveland, met een extra pauzepost op de Brouwersdam.

Elke afstand voert over een deel van het parcours van de NK Wielrennen, dat in 2016 op Goeree-Overflakkee wordt gehouden.
Met het inschrijven voor de GO-Classic steunt u automatisch de Leontien Foundation, de stichting die wielrenster Leontien van Moorsel eind 2008 heeft opgericht met het doel meisjes en jongens met eetstoornissen te helpen. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst naar twee lokale goede doelen: lokale omroep SLOGO en STICHTING JUUNRENNE.

Op de website www.go-classic.nl kunt u zich meteen inschrijven!
Tot ziens op 10 september 2016!